joi, 25 noiembrie 2010

Coliere Handmade


Lumea vazuta de ION B.

Un film pe care l-am vazut in seara asta la HBO..despre geniul creator...Din bube, mucigauri si noroi ,/ Iscat-am frumuseti si versuri noi.


Mai multe informatii despre film si un trailer oficial puteti gasi AICI.


marți, 16 noiembrie 2010

Cabana Turnuri, Muntii Fagaras

Vizita la cabana Turnuri a fost de weekend. Motivul: vremea foarte frumoasa care se anuntase pentru luna aceasta, noiembrie.
Cabana Turnuri se afla in muntii Fagaras, la 1520 merti altitudine. Informatii despre trasee si cabana se pot gasi aici:
http://www.turnuri.ro/
Noi am ales traseul de vara, oras Victoria-Boldanu-Cabana Turnuri, care dureaza 5 ore.

Traseul incepe cu un drum forestier, iar o parte din acesta poate fi facut cu masina. Am scurtat astfel o ora de mers pe jos.
Din Bucuresti am ajuns pe traseu in jur de ora 14. Initial am mers pe un drum forestier si dupa aproximativ 40 de minute am inceput sa urcam prin padure. Drumul efectiv pana la cabana a durat 5 ore tinand cont si de pauzele noastre ceva mai lungi. Am ajuns la cabana cand s-a inserat si aparuse deja luna. Acolo, cabanierul, care nu se mai asepta sa aiba turisti in seara aceea, ne-a primit bucuros, cu muzica buna si cate doua randuri de ceai cald.
Cabana este incalzita cu o soba de teracota si luminata cu ajutorul unui generator. Toata nopatea am ascultat muzica si am stat de vorba cu cabanierul, care...stie foarte multe povesti.